HILLEVI PÄRN GRAFISK DESIGN

HILLEVI PÄRN

DESIGN

Har du något du vill kommunicera?

Jag tar uppdrag inom grafisk design och fotografi.

Ska du starta företag och behöver en grafisk profil, eller hjälp med webbdesign? Ett bokomslag? Behöver du någon som arbetar med riktad marknadsföring i sociala medier, för att frigöra tid i företaget? Jag hjälper till med reklam, text och bild.

Jag arbetar med små och stora projekt, från idé till färdig produkt eller tjänst, inga projekt är för små. Välkommen att höra av dig! 


Läs mer om tidigare arbeten och se portfolio: 


www.hilleviparn.seJag arbetar också med mönsterdesign för textil och tryck. Naturen inspirerar mig. Växtlighet och det som spirar, växer, lever inspirerar mig i min designprocess. Det jordnära elementen i naturen och modern design, de här två komponenterna vill jag sammanföra. Jag sparar på färgackord, färger som jag ser på byggnader, på blad och träd eller när jag hittar oväntade färgkombinationer i min omgivning. Färgernas samspel och samverkan är viktig i min formgivning. Hur färgerna förhöjer och berikar varandra. På min näthinna lagras intrycken från naturen, staden och upplevelserna i vardagen och någonstans där innanför näthinnan sker en mix, och uttryck till en idé föds. Ofta går dessa kombinationer inte att räkna ut i förväg, utan de dimper ner i mitt skissblock när jag minst anar det...


Som designer strävar jag efter hög kvalitet i såväl formgivning, material och uttryck. Olika folktradtioner och arv av färg och form har en påverkan på min design. Nutid, dåtid, folklore och funkis... Jag tror att jag förhåller mig ganska fritt till olika inspirationskällor. Men visst går det att hitta spår från mina olika källor i mina former och kompositioner, och från skandinavisk design. Färgskalan är ofta av den svalare karaktären, i grått, grönt och blått, men det förekommer också inslag av färgaccenter i mina kollektioner.

                                                                                                                      Hillevi Pärn